2021 NJ-stuurprogrammahandleiding beschikbaar in extra talen

Spread the love

Tagalog, Chinees toegevoegd om handleiding beschikbaar te maken in de vier meest gesproken talen van de staat. De New Jersey Motor Vehicle Commission heeft vandaag aangekondigd dat de New Jersey Driver Manual 2021 nu beschikbaar is in twee extra talen, Tagalog en Chinees, op haar website op NJMVC.gov. De New Jersey Driver Manual 2021 was eerder beschikbaar in het Engels en Spaans. Met de toevoeging van Tagalog en Chinees is de handleiding nu beschikbaar in de vier meest gesproken talen in de staat.

Manual in het chinees

“De NJMVC is verheugd om de New Jersey Driver Manual 2021 in het Tagalog en het Chinees aan te bieden om de diverse bevolking van onze staat beter van dienst te zijn”, zei NJMVC Chief Administrator Sue Fulton. waar auto theorie examen oefenen online? “We dringen er bij alle New Jersey-chauffeurs – nieuw en ervaren – op aan om de handleiding te gebruiken om te leren hoe ze veilige, beleefde en bewuste chauffeurs kunnen zijn.”

In het Spaans

Naast de vier versies die online beschikbaar zijn, worden gedrukte exemplaren van de handleiding van dit jaar in het Spaans verzonden in de week van 14 november. De handleiding voor 2021 bevat de laatste bijgewerkte informatie over de verkeersregels en de vereisten voor het behalen van een rijbewijs in New Jersey.

Nieuwe chauffeurs worden vooral aangemoedigd om de handleiding te gebruiken om te studeren en zich voor te bereiden op de schriftelijke kennistest. De kennistest wordt afgenomen nadat u uw vergunning hebt ontvangen en maakt deel uit van het Graduated Driver License (GDL) -programma van de staat.

Kennistoetsen worden door de NJMVC afgenomen op computers in meer dan 12 talen. De uitvalpercentages voor kennistesten lagen de afgelopen maanden tussen de 40-50%. “We kunnen dit niet genoeg benadrukken – bestudeer de handleiding voordat je komt voor je kennistest”, zei Chief Fulton. “Wees voorbereid en neem geen snelkoppelingen. We willen dat sollicitanten slagen en slagen voor hun tests.” Gratis verkeersborden online oefenen is mogelijk. Ervaren chauffeurs moeten ook de handleiding raadplegen om hun rijkennis op te frissen en op de hoogte te blijven van nieuwe wetten en best practices voor veilig rijden in New Jersey.

De huidige New Jersey Driver Manual is hier in alle vier de beschikbare talen beschikbaar op de NJMVC-website.