Waarom Bitcoin, Ethereum en Solana vandaag allemaal crashen

Spread the love

Een cryptocurrency-crash sloeg dinsdagochtend hard toe. De explosie van cryptocurrency-prijzen lijkt maandagavond laat tot stilstand te zijn gekomen toen een brede crypto-uitverkoop begon. Vanaf dinsdag 11.00 uur EST was elke grote cryptocurrency fors gedaald, met sommige handel 10% lager in de afgelopen 24 uur.

Bitcoin

Bitcoin (CRYPTO:BTC) is de grootste en meest opvallende stap in de wereld van cryptocurrency, met een daling van 5,8% in de afgelopen 24 uur. welke crypto kopen 2021 online? Na een piek van ongeveer $ 69.000 vorige week, daalde de waarde van een Bitcoin dinsdagochtend kort onder $ 59.000.

 

Ethereum

Ethereum (CRYPTO:ETH) is de afgelopen dag met 8% gedaald en vanmorgen kort met 10% gedaald. Het is de afgelopen week met 10,8% gedaald. Solana (CRYPTO:SOL) is de afgelopen 24 uur met 6% gedaald en is de afgelopen week met 9,1% gedaald. Dogecoin (CRYPTO:DOGE), de koning van meme-munten, is met 6,5% op een dag gedaald en met 14,5% in de afgelopen week.

 

Bitcoin-representatie valt uit elkaar.

Er is geen enkele factor die ervoor zorgt dat cryptocurrencies nu vallen, maar er is een convergentie van items die bij elkaar optellen. De eerste is dat China vastbesloten blijft om cryptomining uit het land te elimineren. Ambtenaren van de National Development and Reform Commission zeiden vandaag in een persconferentie dat ze de mijnbouw zullen blijven bestrijden, wat waarschijnlijk betekent dat een van ‘s werelds grootste economieën cryptocurrency ronduit afwijst.

We zien ook dat de dollar sterker wordt ten opzichte van andere fiat-valuta’s, en hij lijkt ook sterker te worden ten opzichte van cryptocurrencies. De dollar wordt sterker, deels omdat de rente stijgt, wat de inflatie zou kunnen vertragen. Maar als beleggers Bitcoin of een andere cryptocurrency bezitten als afdekking tegen inflatie, kunnen stijgende tarieven en een stijgende dollar ertoe leiden dat ze die handel afwikkelen.

We zien waarschijnlijk ook een natuurlijke terugval in cryptocurrency-waarden, die de afgelopen weken zijn gestegen. dogecoin kopen ideal is mogelijk online. Hieronder zie je dat sinds begin september Bitcoin, Ethereum en Solana in brand staan, terwijl meme-munt Dogecoin zijn glans lijkt te hebben verloren.

 

Wat nu

Volatiliteit is gemeengoed in cryptocurrencies en wekenlang heeft de volatiliteit in het voordeel van beleggers gewerkt. In de afgelopen 24 uur hebben we gewoon die dynamische omslag gezien. Er is geen probleem met een specifieke cryptocurrency, maar eerder een volledige uitruil van crypto.

 

Dit is waar beleggers met een langetermijnvisie op de cryptocurrency-industrie gefocust moeten blijven op waarom ze optimistisch zijn over crypto en niet alleen over prijsbewegingen. Niets aan de industrie is vandaag fundamenteel veranderd, behalve dat de prijzen zijn gedaald ten opzichte van de Amerikaanse dollar, wat tegenwoordig een normale volatiliteit is voor cryptocurrencies.